Обзор на 7-ми кръг и точки на ffstars отбора.

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Изпращаме един 7-ми кръг, който повечето играчи биха искали да забравят. В общи линии имаме 49 точки, като отново не си уцелихме капитана и избрахме Салах, вместо Кейн. Новото ни попълнение Мейсън маунт (взет на мястото на Давид Силва) се представи добре и добави 6 точки към актива ни. Нека да видим и дрийм тима за кръг 7:

Малко дежа-вю от миналия сезон – играч на кръга – Дохърти с 15 точки, докато изненадата на кръга бе отново Пеп Гуардиола 😀 оставяйки на резервната скамейка Серхио Агуеро и въпреки това успя да направи 4 точки, за радост на 29,8% от играчите, които го имат в отбора си. Перейра и Еванс от Лестър (горките Нюкасъл) с 13 и 11, както и Жоржиньо (след дузпа) с 11, Вайналдум, Миливоевич, Уилиан и Марез с 10 също се представиха на ниво , да не пропускаме и КДБ с 9 точки :). Нападението е Кинг-Варди с по 12 точки, докато на врата е Гуайта с 9. От целия отбор единствено Варди има по сериозен процент собственост с 9,1%, а средния брой точки за кръга е 51, което е приличен среден резултат.

Да се върнем на нашия отбор и анализа на кръга. В общи линии нещата не се развиха по планирания начин (както обикновено) – но пък сме само 2 точки под средния резултат за кръга и сме все още в топ 100 на ffstars лигата – 97-мо място.

Ограбихме се сами, като сложихме Рико първа резерва, а не Лундстрам, но не знаехме, че Мане и Салах са си забравили головите умения вкъщи :). Доволно от Хари, Де Бройне, Трент и Ван Дайк, останалите – каквото можаха. Добрата новина за нас, е че запазихме трансфер и следващия кръг ще имаме 2, макар да знаем, че не е добра идея преди пауза за националите 🙂

Ето и нещо забавно за финал на статията. Понеже Пеп Гуардиола е “любимец” не само на ffstars екипа, но и на цялата фентъзи футбол общност по света, може би си има свой отбор и реди състава на Ман Сити според това кой му е капитан :D, но на нас ни направи впечатление следното:

Кръг 5: КДБ остана на пейката 🙂

Кръг 6: Стърлинг остана на пейката 🙂

Кръг 7: Агуеро остана на пейката 🙂

Кръг 8: Познайте на кой идва ред да остане на пейката – КДБ 🙂

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.