Преди рестарта на Първа Лига – част 4

Здравейте, фентъзи мениджъри и маниаци!

Вече показахме всичко ново и интересно при 12 от отборите в Първа Лига, а преди да се захванем с последните 4 отбора напомняме, че Уайлдкард 2 ще бъде активен веднага след започването на кръга, а именно в 16:30 в петък (16.02) когато е крайния срок за кръг 21. Първите 3 части може да откриете туктук и тук.

Време е за изпълненият със събития трансферен прозорец при отбора на Левски. За съжаление на феновете на “сините”, ключови играчи напуснаха  – Уелтон, Роналдо, Жереми Петрис и вероятно към тях ще се присъедини капитанът на тима – Андриан Краев. Рикардиньо се отличи с 3 гола (2 от дузпи) за “сините” в контролите. Марин Петков асистира за 2 попадения. Бранителите Келиан Каап и Цунами бяха титуляри в 6 от 8-те контроли, записаха по 4 сухи мрежи, 1 асистенция, а Цунами отбеляза и гол. През първия полусезон играчите на Левски с най-много точки бяха – Вандерсон Цунами (97т.), Пламен Андреев (86т.) и Джавад Ел Джамили със 72т. в отсъствието на третия по точки, но напуснал бразилски нападател – Роналдо. Новите играчи в отбора са:

Хоакин Фернандес/защитник – 5.5м., Карлос Охене/полузащитник – 5м., Фабио Лима/полузащитник – 7м. и пристигналият тази седмица атакуващ полузащитник Патрик Мислович на цена 8.5м. Резултатите от контролите: 

17 януари: Левски 2:3 Вашаш 

21 януари: Левски 1:2 Олександрия 

23 януари: Левски 1:2 Дукаджини 

24 януари: Левски 2:0 Тузла Сити

30 януари: Левски 0:3 Баник 

2 февруари: Левски 1:0 Динамо (Киев) 

3 февруари: Левски 2:1 Шахтьор (Донецк) U19

7 февруари: Левски 3:1 ФК Рига

Останаха точно 3 отбора, следващият е отбора на Берое. По-традиция при “старозагорци” напоследък текучеството е голямо и те не изневериха на принципа да се привличат голямо количество играчи. Взетият с огромни надежди и вече готов за игра Себастиан Вия (1 дузпа) и Вини Трибуле бяха най-резултатни за Берое с по 3 гола. Себастиан Вия бе най-полезен за старозагорци и със своите 3 асистенции. Родриго Ачинели и Артур Мота записаха по две сухи мрежи в минутите, когато пазиха на вратата. Франко Рамос и Енцо Еспиноса бяха титуляри в 5 от 6-те контроли на тима. От първия полусезон най-резултатните играчи на Берое са вратарят Родриго Ачинели (75т.), Вини Трибуле (71т.) и Лучано Скуадроне (61т.). Отбора бе напуснат от Густаво Каскардо, Майк Севайос, Едвин Лазсо, Тиаго Сейхас, Енцо Ойшос и още редица други играчи с по-епизодични участия. Новите играчи на Берое: 

Артур Мота/вратар – 4м.

Хуан Саломони/защитник – 4м.

Муса Диало/защитник – 4.5м.

Темитопе Акинжогунла/защитник – 4м.

Карлос Алгара/полузащитник – 5м.

Роналдо Камара/полузащитник – 5м.

Дамян Йорданов/полузащитник – 4.5м.

Уерик Каетано/полузащитник – 5.5м.

Хавиер Естебан-Силго/полузащитник – 5м.

Федерико Санети/полузащитник – 5м.

Предпоследен в нашият обзор ще бъде отбора на ЦСКА 1948, който днес обяви раздялата си с преминалия в Лудогорец лидер на отбора – Ивайло Чочев. В контролите Никола Илиев и Талис бяха най-резултатни с по 2 гола. Антонио Вутов и именно Ивайло Чочев се отчетоха с по 2 асистенции. Стражът Даниел Наумов записа 3 сухи мрежи в минутите, когато бе под рамката на вратата. Ивайло Чочев и Симеон Василев бяха титуляри във всички мачове, като вкараха и по един гол. Значими играчи напуснаха отбора на ЦСКА 1948 – Георги Русев, Хелитон Джордж, Симеон Петров и вече споменатият Чочев. Извън напусналите с най-много точки от есента са Педриньо (87т.), Даниел Наумов (84т.) и защитникът Симеон Василев с 53т. Новите игрчи в отбора:

Марио Топузов/полузащитник – 5.5м.

Диедри Куаси/нападател – 6.5м.

Леви Нтумба/вратар – 4.5м.

Васил Христов/полузащитник – 5м.

Резултати от контроли и мач за Суперкупа:

15 януари: ЦСКА 1948 1:1 Добруджа

20 януари: ЦСКА 1948 1:2 Локомотив (Пловдив)

24 януари: ЦСКА 1948 1:0 Арда (Кърджали) 

27 януари: ЦСКА 1948 2:1 Монтана 

3 февруари: ЦСКА 1948 2:0 Хебър (Пазарджик) 

10 февруари: ЦСКА 1948 3:5 след дузпи /1:1/  Лудогорец /Суперкупа/

За финал ще анализираме отбора на Хебър, който се представи отлично през първия полусезон и притежаваше в редиците си няколко фентъзи футбол “диаманта”. В контролите Николас Пенев, Ангел Бастунов и Олексий Збун бяха най-резултатни с по 2 гола. Николас Пенев и Ангел Бастунов бяха титуляри във всички контроли. Бранителите Архан Исуф, Лазар Марин, Роберт Мазан, Стефан Цонков запиаха по 1 суха мрежа. Именно Мазан натрупа най-много точки през есенния полусезон – 75т., а Ангел Бастунов добави 64т, Лазар Марин финишира с 51т. Отборът бе напуснат от нападателя и голмайстор на тима от Пазарджик – Георги Николов, а заедно с него в Ботев Пловдив отиде и вратарят Матвей Игонен. Новите попълнеия в отбора са 2 – халфът Георги Каракашев с цена 5м., както и нападателят Марк-Емилио Папазов с цена 5.5м. 

Резулатите в контролите за Хебър: 

20 януари: Хебър (Пазарджик) 4:1 Ботев (Ихтиман) 

27 януари: Хебър (Пазарджик) 2:1 Марица (Пловдив) 

3 февруари: Хебър (Пазарджик) 0:2 ЦСКА 1948 

10 февруари: Хебър (Пазарджик) 0:0 Ботев (Пловдив)

Това беше последният 16-ти отбор в обзора ни на полусезона. Успех на всички фентъзи футбол мениджъри, а за тези от вас, които все още не играят тази прекрасна игра – включете се безплатно и участвайте в битката зa игрова конзола най-ново поколение, тук за Apple и тук за Android, както и на game.fplfm.bg. Крайният срок за окомплектоване на съставите – 16.02 петък в 16:30.

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.